Desde la página oficial de la Federación Catalana de Hípica nos muestran una crónica del Raid Hípico de Manlleu, celebrado este pasado sábado día 16 de Febrero de 2013.
Jordi Pons, Xavier Llorens i Daniel Marfa guanyadors del RAID de Manlleu
19/02/2013
La localitat osonenca de Manlleu,
va acollir aquest passat cap de setmana una nova edició del RAID de Manlleu de les categories de CET0*, VC-40 i VC-60, i que va proclamar a
Jordi Pons, Xavier Llorens i Daniel Marfa com a guanyadors de les diferents proves que es van realitzar.
En el CET0*, realitzat sobre 4 fases, el genet de Puig-Reig, es va proclamar vencedor després d’establir un temps a lloms de Muvi de Montfluq de 5 hores, 34 minuts i 37 segons, i superar per poc
més de sis minuts a la segona classificada, que en aquesta ocasió va ser l’amazona, Laura Fernández, que amb For-Norra, finalitzava la seva
participació amb un temps de 5 hores, 40 minuts i 18 segons, avantatjant en menys de 59 segons el binomi format per Miquel Relats i Kong de
Masferrer que amb un temps final de 5 hores, 41 minuts i 17 segons es classificava finalment en la tercera posició.
En la prova corresponent a VC-40, la igualt Dalia EA,  finalitzava amb un temps de 4 hores, 32 minuts i 17 segons, mentre que la tercera posició de la prova va ser finalment per Joan
Rovira i Omnium de Vinyoles amb un temps de 4 hores, 32 minuts i 54 segons.